(untitled) (International Conference on Education and Innovation, 2025)
Maqolada Buxoro viloyatida shaharlarning vujudga kelish sabablari, geografik tavsifi va ijtimoiy- iqtisodiy rivojlanish bosqichlari ko’rsatib oʻtilgan. Shahar rivojlanishida aholining tabiiy takror barpo boʻlish jarayonlari, xoʻjalik faoliyatining taʼsiri haqida baʼzi qarashlar berilgan.