(untitled) (International Conference on Education and Innovation, 2025)
Ushbu tezis orqali kombinatorika sohasidagi asosiy tushunchalar va masalalarni, shuningdek, algebra va kombinatorikaning muhim bog‘liqligi bo‘lgan Nyuton binomini o‘rganadi.Tezisda o‘rin almashtirishlar, o‘rinlashtirishlar, guruhlashlar kabi kombinatorika elementlari, ularni hisoblash formulalari ko‘rib chiqiladi.