(untitled) (International Conference on Education and Innovation, 2024)
Ushbu tezis orqali ijodkorning “Qora quyun” asarida tasvirlangan obrazlar ketma ketligi, asosiy motivlar tasviri,ularning asarga qo’shgan ma’no hissasi, obrazlarning badiiy va metodologik tahlilini yoritib beriladi. Asardagi obrazlar ziddiyati, to’qnashuvlari tahlil qilingan