(untitled) (International Conference on Education and Innovation, 2025)
Ushbu tezis lazer nima. U qanday ishlaydi. Ilk marotaba kim kashf etgan, qanday sohalarda qo`llaniladi va samaradorligi haqida fikr mulohazalar keltrilgan.