NORQOBILOV ASARLARIDA TASVIRLANGAN IT OBRAZI MOHIYATI (International Conference on Education and Innovation, 2025)
Ushbu tezis orqali ijodkorning ba'zi asarlarida tasvirlangan it obrazlari ketma ketligi, asosiy motivlar tasviri, obrazlarning badiiy va metodologik tahlilini yoritib beriladi. Asarlardagi it obraziga yuklangan mano tahlil qilingan