NORMUROD NORQOBILOVNING “QORA QUYUN” ASARIDA IJODKOR ILGARI SURGAN ASOSIY MOTIVLAR (International Conference on Education and Innovation, 2024)
Ushbu tezis orqali ijodkorning “Qora quyun” asarida tasvirlanganobrazlar ketma ketligi, asosiy motivlar tasviri,ularning asarga qo’shgan ma’no hissasi,obrazlarning badiiy va metodologik tahlilini yoritib beriladi. Asardagi obrazlarziddiyati, to’qnashuvlari tahlil qilingan