(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Dunyodagi ko‘plab odamlarning hayoti zo‘ravonlik bilan to‘lib - toshgan va u qaysidir ma’noda barchamizga ta’sir qiladi. Ko‘pchiligimiz eshik va derazalarimizni kuchli qulflar bilan qulflash va iloji bo‘lsa, xavfli joylardan qochish orqali muammolardan osongina qochishimiz mumkin. Boshqalarning yashiradigan joyi yo‘q: ularni uyda zo‘ravonlik kutmoqda, jamoatchilik ko‘zidan yashiringan.