(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Intellektual kompetentsiyani inson hayoti davomida turli omillar ta’sirida shakllanadigan shaxsiy xususiyat deb hisoblash mumkin Ushbu maqolada Intellektual kompetentsiya intellektning o‘zini va pertseptiv-tahlil qobiliyatlarini aks ettiruvchi omillar yoritilgan.