(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada taʼlim tizimini oʻzgartirish uchun zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish, ta’lim jarayoniga texnologiyalarni joriy etish, interfaol o‘quv materiallarini yaratish, masofaviy mashg‘ulotlar o‘tkazish, o‘quv jarayonini individuallashtirish va undan foydalanish haqida ma’lumotlar keltirilgan.