(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada dunyo bo‘ylab qashshoqlikda qancha aholi yashayotganligi, qashshoqlikka nimalar sabab bo‘lishi va uni qisqartirish yo‘llarini ko‘rib chiqamiz.