(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada kirish so‘z, kirish birikmalar, kirish gap va kiritma gaplarning semantik xususiyatlari badiiy asarlardan olingan parchalar misolida tahlil qilindi.