(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Mazkur maqolada qishloq xo’jaligini raqamlashtirishda soliq imtiyozlarining roli va ulardan foydalanish samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, soliq imtiyozlarini to’g’ri va samarali tatbiq etishning iqtisodiy va ijtimoiy natijalari ko’rib chiqiladi.