(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada kimyo fanini mustaqil ravishda o‘rganishning samarali uslublari tahlil qilingan. Mustaqil ta’limni tashkil etishda an’anaviy va zamonaviy yondashuvlar, shu jumladan, muammoli ta’lim asosida o‘qitish, nazariy hamda laboratoriya ishlarini organishda interfaol metodlar muhim ahamiyat kasb etishi ta’kidlangan. Shuningdek, talabalarning bilimini baholash va monitoring qilish usullari ham bayon etilgan.