(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda sug‘urta bozorini rivojlantirish hamda sug’urta faoliyatini tartibga solishdagi muammolar tadqiq etilgan.