(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ijodiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishda STEAM ta’lim yondashuvi asosiy vosita sifatida tahlil qilinadi. Ushbu uslubning ta’lim jarayoniga ta’siri, o‘quvchilar mustaqil fikrlashini shakllantirishdagi ahamiyati va samaradorligi yoritib beriladi. Maqolada zamonaviy ta’lim tizimida fanlararo integratsiyaning ahamiyati ham ko‘rib chiqiladi.