(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola, avvalo, chakana bank xizmatlari samaradorligini oshirishda sun’iy intellekt texnologiyalarining qanday rol oʻynayotganini tahlil qiladi. Oʻz ichiga har xil sun’iy intellekt usullarini, jumladan, ma’lumotlarni tahlil qilish, mijozlarga xizmat koʻrsatishni individualizatsiya qilish va xavfsizlikni oshirish kabi yoʻnalishlarni oladi. Shuningdek, maqola, sun’iy intellektni joriy etish orqali banklar qanday qilib mijozlar ehtiyojlarini yaxshiroq tushunishi, xizmatlar sifatini oshirish va raqobatbardosh afzalliklar qoʻlga kiritishini koʻrsatib oʻtadi.