(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim tizimi jarayonida integratsion toʻgaraklar faoliyati qanchalik ahamiyatli ekanligi tahlil qilinadi. Bunday toʻgaraklar bolalarning bilim, koʻnikmalarini rivojlantirish va jamoa bilan ishlay olish salohiyatini yaxshilaydi. Toʻgaraklar orqali yangiliklar, zamonaviy texnologiyalar bilan tanishadilar, oʻzaro fikr almashishadi va muammolarni hal qilishda birgalikda harakat qilishni oʻzlashtiradilar. Maqola shuningdek, integratsion jarayonlarda muhim oʻrin egallashini, ta’lim sifatini oshirish va yoshlarning kasbiy orientatsiyasini ta’minlashdagi ahamiyatini koʻrsatadi. Natijada, integratsion toʻgaraklar ta’lim jarayonini boyitadi va kelajak avlodni tayyorlashda muhim omil hisoblanadi.