(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Mazkur maqola fransuz adibi Molyerning “Tortyuf”asari asosida yozilgan bo‘lib, unda firibgarlik va ikkiyuzlamachilik illatlarining fosh qilishi haqidagi mavzular tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada odamiylik, axloq va odob qoidalari tavsiflab berilgan.