(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf darslarida tabiiy fan darsligini o‘rganish jarayonlarida mantiqiy topshiriqlarning o‘rni va foydalanish jarayonlari haqida fikr bildirilgan.