(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada Fizika fanidagi “Erkin tushish tezlanishi” tushunchasini astronomik mazmundagi masalalar yordamida tushuntirish metodikasi yoritilgan.