(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada zamonaviy ta’lim tizimida hamkorlik pedagogikasining tutgan o‘rni, uning samaradorligini oshirishda qo‘llaniladigan metodlar va amaliy mexanizmlar keng yoritilgan. Shuningdek, ilg‘or xorijiy va mahalliy tajribalar asosida hamkorlikka yo‘naltirilgan darslar modeli tahlil qilingan.