(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ogahiy devoni debochasida keltirilgan qit’alar mazmun jihatdan Fuzuliy devoni debochasidagi qit’alar bilan uyg‘unligi mavjud. Nazmga oid falsafiy qarashlari esa har ikki ijodkorning ruhiy olami silsilasiga aloqador