(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada BuxMTI Ijtimoiy fanlar kafedrasi professori Gulchehra Navro’zova Ne’matovnaning ilmiy tadqiqotlari tahlili va Bahouddin Naqshband falsafasi haqida, uni inson kamolotidagi o’rni masalasida ustoz olima izlanishlari haqida so’z boradi.