(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning lingvistik kreativ intelektini shakllantirishda integrative metodlardan foydalanishning ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, dars jarayonida foydalaniladigan integrativ metodlarning fanlararo hamda faoliyatlararo qanday amalga oshirilishi haqida ma’lumot berilgan.