(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada global iqlim o‘zgarishlari, oziq-ovqat xavfsizligi va genetik resurslarning mazkur jarayonlardagi roli haqida batafsil to‘xtalamiz.