(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada bugungi zamonaviy sharoitlarda aholi bandligi va uni ta’minlash masalalari tadqiq etilgan. Shuningdek, aholi bandligini ta’minlashning mamlakat iqtisodiy taraqqiyotidagi ahamiyati yoritilgan.