(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada hozirgi kunda ta’lim inegrasiyasiining muhimligi, talabalarninig ijodkorligini rivojlantirishda integrasiyaning ahamiyati va bo’lajak tasviriy san’at o’qituvchilarini shaklllantirishda qalamtasvir va plastik anatomiya fanlarining o’zaro integrasiyasi haqida fikrlar yuritilgan