(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Biz ushbu maqolada Shoyim Bo‘tayevning adabiyot olamiga kirib kelishi, adibning hayoti va ijodi kimlar tomonidan o‘rganilgani va o‘rganilayotgani, asarlaridagi o‘ziga xos jihatlarni tahlil qildik va mazmun-mohiyatini misollar orqali ochib berishga harakat qildik.