TIB QONUNLARI ASARIDA YALPIZNING O`RGANILGANLIK DARAJASI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada shifobaxsh giyohlardan biri yalpiz, uning qayerlarda o`sishi, Abu Ali Ibn Sino o`z asarlarida yalpiz, uning turlari, shifobaxshligi, qanday tayyorlash kerekligi to`g`risida batafsil yozil qoldirganligi to`g`riisda ma`lumot berilgan.