TA`LM JARAYONIDA INTELTEKTUAL KOMPETENSIYA VA UNING RIVOJLANISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Intellektual kompetentsiyani inson hayoti davomida turli omillar ta'sirida shakllanadigan shaxsiy xususiyat deb hisoblash mumkin Ushbu maqolada Intellektual kompetentsiya intellektning o‘zini va pertseptiv-tahlil qobiliyatlarini aks ettiruvchi omillar yoritilgan.