KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARNI TARBIYALASHDA AKSIOLOGIK YONDASHUVGA ASOSLANGAN TA’LIM TIZIMI VA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISINING ROLI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim tizimining o‘ziga xosligi, unda boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchisining roli, aksiologik yondashuvning ta’lim taraqqiyotiga ta’siri, o‘qituvchi qiyofasining shakllanishida ma’naviy qadriyatlar haqida fikrlar bayon etilgan.