MAKTABLARDA XORIJIY TILLARNI O’QITISHDAGI MUOMMOLAR VA ULARGA PEDAGOGIK YECHIMLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Xorijiy tillarni o‘qitish bugungi kunda ta'lim tizimining ajralmas qismiga aylangan. Globalizatsiya jarayonlari va kommunikatsiyaning o‘sishi xorijiy tilni o‘rganishni kundalik hayotda muhim vosita va talabga aylantiradi. Biroq, umumta’lim maktablarida xorijiy tillarni samarali o‘qitishda bir qator muammolar yuzaga keladi. Ushbu maqolada maktablarda xorijiy tillarni o‘qitishdagi asosiy muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.