MUSTAQIL FIKRLASHDA LOYIHA ISHINING O'RNI (FIZIKA FANI MISOLIDA) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada fizika fanini o'qitishda loyiha ishlari orqali o'quvchilarning mustaqil fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirish masalalari ko'rib chiqilgan. Loyiha metodining nazariy asoslari, uning mustaqil fikrlashni rivojlantirishdagi ahamiyati va amaliy natijalari tahlil qilingan. Maqolada fizika fanini o'qitishda loyiha metodini qo'llashning samarali usullari va yondashuvlari tavsiya etilgan.