KIRISH SO‘Z, KIRISH BIRIKMA VA KIRITMA QURILMALARNING SEMANTIK XUSUSIYATLARI (BADIIY MATNLAR MISOLIDA) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada kirish so‘z, kirish birikmalar, kirish gap va kiritma gaplarning semantik xususiyatlari badiiy asarlardan olinganparchalar misolida tahlil qilindi.