MATN BIRLIKLARI MUAMMOSINING NAZARIY O‘RGANISH HOLATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola matn birliklari va ularning nazariy o‘rganish holatiga bag‘ishlangan. Matnning struktura, semantika,kommunikativ va ijtimoiy kontekstual xususiyatlari tahlil qilinadi. Matn birliklarining o‘zaro bog‘lanishi va ularning mazmuni,auditoriya bilan aloqasi o‘rganiladi.