KO‘ZI OJIZ VA ZAIF KO‘RUVCHI O‘QUVCHILARNI MAQSADLI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada rivojlanishida nuqsoni bor bolalar ham sog‘lom tengdoshlari bilan birdek harakat qilib, kelajakda hayotda o‘zo‘rinlarini topishga harakat qilmoqdalar. Bu bilan imkoniyati cheklangan bolalarning ham o‘z tengqurlari kabi kasb-hunaregallashga bo‘lgan qiziqishlari ortib bormoqda bu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarni kasb-hunarga yo‘naltirish, hayotdao‘z yo‘lini topishga yordam berish, natijada kelajakda bandlik muammolarini ham hal qilish imkoniyatlari yoritilgan bo’lib ko‘ziojiz hamda zaif ko‘ruvchi o‘quvchilarni kelajakka tayyorlash, kasb-hunar o‘rgatish fundamentlarini yaratish masalalarimuhokama etiladi.