TO’QIMACHILIK SANOATIDA RESURS TEJAMKORLIK ASOSIDA MATO CHIQINDILARIDAN TOLA OLISH TEXNOLOGIYASI TAHLILI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda dolzarb bo’lgan to’qimachilik sanoatida resurs tejamkorlik muammosining echimi sifatida ishlabchiqarish va ishlab chiqarishda mato chiqindilaridan tola olishning barcha omillaridan iqtisodiy va samarali foydalanish bo’yicha -sanoatda resurs tejamkorlikning maqsadi o’rganildi.