OLIY TA’LIM TALABALARIGA KIMYO FANIDAN MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada kimyo fanini mustaqil ravishda o‘rganishning samarali uslublari tahlil qilingan. Mustaqil ta’limni tashkil etishdaan’anaviy va zamonaviy yondashuvlar, shu jumladan, muammoli ta’lim asosida o‘qitish, nazariy hamda laboratoriya ishlariniorganishda interfaol metodlar muhim ahamiyat kasb etishi ta’kidlangan. Shuningdek, talabalarning bilimini baholash vamonitoring qilish usullari ham bayon etilgan.