OTKIR HOSHIMOVNING "TUSHDA KECHGAN UMRLAR" ASARI SOTSIOLINGVISTIK TAHLILI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada Otkir Hoshimovning "Tushda kechgan umrlar" romani sotsiolingvistik nuqtayi nazardan tahlil qilingan. Asarning tilqatlami, qahramonlarning nutqiy xususiyatlari, shahar va qishloq dialektlarining uygunligi hamda sovet mafkurasi va milliy ongortasidagi lingvistik ziddiyatlar o‘rganilgan.