O‘ZBEKISTONDA SUG‘URTA BOZORINI RIVOJLANTIRISH VA BOSHQARISH MUAMMOLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda sug‘urta bozorini rivojlantirish hamda sug’urta faoliyatini tartibga solishdagi muammolartadqiq etilgan.