TIKUVCHILIKDA QOLLANILADIGAN POLIMER KOMPOZITSIYALARNING ADGEZION XUSUSIYATLARINI OSHIRISH YOLLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada tikuvchilik sohasida adgezion xususiyatlari yuqori bolgan polimer kompozitsiyalarini qollash orqali materiallar boglanishini yaxshilash usullari organiladi. Adgeziyaning tikuv buyumlarining sifati va mustahkamligiga tasiri tahlil qilinib, polimer birikmalarining turli xususiyatlari hamda ularning tikuv materiallariga tasirchanligi haqida malumot beriladi.