ORTA OSIYODA CHOR ROSSIYASI VA SOBIQ ITTIFOQ XUKMRONLIGI DAVRIDA HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI HAQIDAGI TALIMOTLAR HAMDA ULARNING MOHIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu mavzusining dolzarbligi, Huquqbuzarliklar profilaktikasiga oid talimotlar rivojlanishining yana bir yangi bosqichi Chor Rossiyasi hukmronligi davriga togri keldi.