XORIJIY TILLARNI OʻQITISHDA MADANIYATLARARO MULOQOTNING AHAMIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola orqali bugungi kunda xalqaro til maqomiga ega boʻlgan ingliz tilini oʻrgatishda madaniyatlararo muloqot masalalariga e’tibor qaratilgan. Maqolada muallif tomonidan til oʻrganish orqalishaxs oʻz madaniyatini shakllantirishi, insoniy fazilatlarini takomillashtirishi, boshqa xalq madaniyatini tushunish orqali hozirgi davrda muhim boʻlgan tolerantlik koʻnikmalariga ega boʻlishi mumkinligi yoritilgan.