OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA KREDIT-MODUL TIZIMIDA BAHOLASHNING AHAMIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada kredit-modul tizimining paydo boʻlish tarixi, oliy ta’lim muassasalarida malakali mutaxassislarni tayyorlashda kredit-modul tizimining ahamiyati, ta’lim sifati va samaradorligini oshirishda kredit-modul tizimining afzalliklari, kredit-modul tizimining asosiy vazifalari, haqida fikr yuritilgan.