MAHALLIY BUQACHALARNI TURLI USULLARDA AXTALASH (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Oʻzbekiston Respublikasi Prezidenti tomonidan qabul qilingan 2022-yil 8-fevraldagi “Chorvachilikni yanada rivojlantirish va chorva ozuqa bazasini mustahkamlash chora-tadbirlari toʻgʻrisida”gi PQ-121-son qarorida “aholi xonadonlarida chorvachilikni rivojlantirish va undan olinadigan mahsulotlar hajmini koʻpaytirishga hamda aholi daromadini oshirishga qaratilgan”muhim vazifalar belgilab berilgan.