PAHLAVON MAHMUD RUBOIYLARINING TARBIYAVIY AHAMIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Mazkur maqola XIII asrda tug’ilib o’sgan vatandoshimiz buyuk shoir, porloq faylasuf va so’fi Pahhlavon Mahmud ijodidagi ruboiylarning tarbiyaviy ahamiyatiga bag’ishlangan. Shuningdek, o’rta asr musulmon xalqining axloqiy va ruhiy qadriyatlarining Pahlavon Mahmud ruboiylarida aks etishi tahlil qilingan.