SAYFI SAROYINING ILMIY -ADABIY MEROSI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada mumtoz adabiyotimizning yorqin siymolaridan Sayfi Saroyining hayoti ijodi va bizgacha yetib kelgan asarlari “Gulustoni bit-turkiy”, “Guliston”, “Suhayl va Guldursun”haqida ma’lumot berilgan.