O‘QUVCHILARNING MANTIQIY TAFAKKURINI OSHIRISH YO‘LLARI (TABIIY FAN MISOLIDA) (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf darslarida tabiiy fan darsligini o‘rganish jarayonlarida mantiqiy topshiriqlarning o‘rni va foydalanishjarayonlari haqida fikr bildirilgan.