FIZIKA FANIDAGI “ERKIN TUSHISH TEZLANISHI” TUSHUNCHASINI ASTRONOMIK MAZMUNDAGI MASALALAR YORDAMIDA SHAKILLANTIRISH METODIKASI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada Fizika fanidagi “Erkin tushish tezlanishi” tushunchasini astronomik mazmundagi masalalar yordamida tushuntirishmetodikasi yoritilgan.