QISSALARDAN OLINGAN HISSALAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada Xurshid Do‘stmuhammad qissalarining zamonaviy o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni yoritilgan. Yozuvchi asarlarining o‘ziga xosjihatlari , badiiy mahorat qirralari yoritib berilgan.